Please enable JavaScript
  • Младежка Академия за
    Многопрофилно Общо Театрално Образование

  • Старт на записвания за сезон 2020/2021

Нашата цел

Театрална студия по актьорско майсторство МАМОТО е с основна цел да спомага интелектуалното личностно и културно развитие.
Актьорската школа е насочена към деца и юноши на възраст между девет и осемнадесет годишна възраст.
Целта ни е да провокираме въображението и мисленето на нашите ученици, да ги поставим в различна ситуация, да ги накараме да съпреживяват, пресъздават, имитират, наблюдават, да се забавляват и реализират своите цели и мечти чрез театралното изкуство. А това е постижимо именно чрез техниките на актьорското майсторство. При нас под формата на игри и поставянето на различни забавни упражнения ще се впуснем и разкрием работата на професионалния актьор, работата в екип и отстояването на лична позиция.
Вървим по учебен план, синтезиран от учебните програми на НАТФИЗ и придобития опит като преподавател в театрална студия.
В актьорска школа за деца МАМОТО изграждаме и развиваме множество качества, доказвайки ги пред публика с театрална постановка на истинска сцена.

Какво ново Новини

19Юни

Участие на школа МАМОТО В XVII ФЕСТИВАЛ НА ТЕАТРАЛНОТО ИЗКУСТВО

Антон Николов
Скъпи приятели, Напомняме ви, че XVII Фестивал на театралното изкуство, в който ще бъдат част децата от школа МАМОТО, наближава. Фестивалът ще се проведе на 26-ти и 27-и юни 2021 година на сцената на "Славянска беседа" в град София. 

Играем и в двата дни /26-ти и 27-ми/ от 15:00 ч....

14Юни

Лятна актьорска школа МАМОТО

Антон Николов
Скъпи приятели, тъй като учебната година е към своя финал (с представяне на цели 3 пиеси на голяма сцена пред публика) и поради факта, че всички питате кога пак ще се видим – то отговорът е съвсем скоро! Защото планираме ЛЯТНА АКТЬОРСКА ШКОЛА през месец август!

За тези, които...

12Юни

Участието на МАМОТО на Фестивала „Арлекин“

Антон Николов
Фестивалът „Арлекин“ е Международен детско-юношески театрален фестивал, който в момента е в разгара си за своето 7-мо поредно издание в град Перник /9-12 юни/. Уилям Шекспир, Чехов, Джани Родари, Бранислав Нушич, Станислав Стратиев са само част от авторите, чиито творби оживяват чрез...